2015-11-22 20:30:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Este érdekes újdonságokról szerezhet tudomást

Napi horoszkóp november 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Bár az Uránusz szemben áll a Vénusszal, mégis nyugodt hangulatban kezdődik ez a hét. Könnyen lehetséges, hogy egy fontos ügy elintézéséhez minden erejét be kell vetnie. Mivel ön türelmetlen személyiség, nehezére esik, hogy ne veszítse el időközben a lelkesedését…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold este már a Bika jegyében fog állni. Ön jól boldogul ezzel az inkább lassú energiával, és könnyen alkalmazkodik azokhoz a körülményekhez, amelyek türelmet igényelnek. Fél kézzel is el tudja végezni a rutinfeladatokat. Nyugalmát csodálja a környezete. Nem tudja megérteni, hogy egyesek miért csinálnak apróságokból azonnal drámát… Ne engedje meg, hogy bárki is felidegesítse. Egész egyszerűen mondjon nemet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz szemben áll az Ikrek jegyével. Az az érzése támad, mintha ólomsúlyokat tettek volna a lábaira, egyszerűen képtelen előre haladni. De miért is kellene rohannia? Törődjön bele, hogy ilyen nap ez a mai! Este végre egy kis nyugalom következik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold 150 fokra áll a Merkúrtól, ez nem ideális az ön számára. Enerváltnak és lehangoltnak érezheti magát. Abban az esetben, ha döntéseket kell hoznia, állandóan kételkedik, hogy helyesen döntött-e? Ha lehetséges, próbáljon meg aludni rá egyet. Boldog lesz, ha véget ér a mai nap. Egyen egy finom vacsorát, és polcolja fel a lábait.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már a Nyilas jegyébe lépett ugyan, de kellemetlen kapcsolatban van a Neptunusszal. Ma nem tud szabadon kibontakozni, bármerre lép, ellenállással, akadályokkal találja szembe magát. A Neptunusz fényszöge lehetőséget ad azonban arra, hogy önmagába nézzen, és tisztába kerüljön az érzéseivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Szűz jegyében álló Jupiter most kedvezőtlen kapcsolatba került a Holddal. Ez nem éppen ideális kezdete ennek a hétnek, de ön képes arra, hogy a legjobbat hozza ki belőle. Mint mindig, jól szervezi a munkáját, és a legfontosabb feladatokat már délelőtt elvégzi. Este érdekes újdonságokról szerezhet tudomást, és ez örömmel tölti majd el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mérleg jegyében álló Vénusz szemben áll az Uránusszal. Emiatt a jegyének pozitív tulajdonságai nem tudnak érvényesülni. Csupán a legszükségesebb dolgokat intézze ma el, ilyenkor nem tanácsos szerződéseket aláírni, és a fontos döntéseket is halassza máskorra. Ma nem kellene kimerítenie magát, ha sportol, akkor is legfeljebb csak egy könnyű tornát ajánlanak a csillagok.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a Nap vontatottan indul. Most bármi is legyen a feladata, nehezen végzi el. Fáradt lesz, kedvetlen, és valamilyen enyhébb egészségügyi panasz is jelentkezhet önnél. Elég, ha ma csak a legszükségesebbeket végzi el. Nem kell mindig tökéletesnek lennie. A Merkúr az ön anyagi javakat jelző házában áll, ma ne írjon alá semmilyen, pénzügyekkel kapcsolatos szerződést!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Három bolygó is a Nyilas jegyébe lépett. A mai nap harmonikus is lehetne, ha a Szaturnusz nem állna kellemetlen fényszögben a Neptunusszal. Részletesen tervezze meg a feladatait, és működjön együtt másokkal, így juthat a leghatékonyabban előre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó még az Uránusz kellemetlen fényszögében áll. Ez rendkívüli mértékben gyengítheti az energiáit. Csak most érzi majd, mennyi erejébe került az, hogy mindenki számára vigaszt nyújtott. Pihenésre van szüksége, hiszen teljesen kimerült. Ha teheti, menjen szabadságra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz nem könnyíti meg a hét kezdetét. Sok mindent tervezett mára, de nem halad elég gyorsan előre. A nagyobb beszerzésektől és szerződések aláírásától is tartózkodnia kellene.

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos számolnia kell azzal, hogy nem halad jó ütemben a feladataival, mert mindig megzavarják munka közben… Próbáljon meg lazábban állni az élethez, ne mérgelődjön feleslegesen! Délután sikeresen meg tud oldani egy konfliktust, jól működik majd, mint közvetítő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: